Livrare gratuita la comenzi de peste 150 ron
Livrare gratuita la comenzi de peste 150 ron
Ceasurile Citizen introduc cele mai precise ceasuri autonome din lume

Ceasurile Citizen introduc cele mai precise ceasuri autonome din lume

 

 

In 2018, Citizen a sărbătorit 100 de ani de la crearea de ceasuri de înaltă calitate. Această etapă a fost marcată de anunțul unui alt punct de referință orologică, mișcarea Citizen Caliber 0100 Eco-Drive, care oferă cea mai impresionantă precizie de menținere a timpului în decurs de ± 1 secundă pe an. Astăzi, Citizen este mândru să anunțe cele trei ceasuri "Caliber 0100" echipate cu această mișcare revoluționară. Aceste ceasuri ediție limitată vor fi cele mai exacte ceasuri din lume, precum și o demonstrație a designului unic al designerului japonez.

 

citizen ceas exact

 

 

 

Aceste trei ceasuri inovatoare Caliber 0100 cu dimensiuni reduse sunt: modelul de aur alb AQ6010-06A; Super Titanium AQ6021-51E cu cadran negru metalic; și Super Titanium AQ6020-53X cu cadran de mătase.

Ceasurile folosesc acelasi titan regasit si in ceasul Citizen AT8130 Eco Drive

Cele trei ceasuri  Citizen editie limitată, care utilizează mișcarea Caliber 0100, au un design simplu și intenționat, subliniind misiunea cetățeanului de a "urmări adevărata esență a ceasului". 

 

ceasul citizen calibru 001

 

 

În plus, mâinile de ceas sunt realizate utilizând elemente din alamă care nu sunt folosite niciodată în mișcările de cuarț, datorită dificultății pe care motoarele tradiționale de cuarț au în producerea cuplului necesar. Alinierea precisă a celei de a doua mâini cu fiecare din cele 60 de indici de formare este în cele din urmă asigurată de aceiași meșteri populari care asamblează Caliber 0100.


Cea mai precisă mișcare a lumii: Citizen Caliber 0100 Eco-Drive


Pentru prima dată în horologie, avem o precizie legată de satelit într-o mișcare de cuarț autonomă cu lumină, sub forma mișcării Caliber 0100 Eco-Drive. Acuratețea rezultată de ± 1 secundă pe an este cea mai corectă din lume. De ani de zile, oscilatoarele de cristal în formă de furculiță au fost folosite în mișcările de cuart.

Calibrul din versiunea trecuta este regasita in ceasul citizen elegant bm8241 eco drive

 

spate ceas quartz citizen

Ceasurile vor fi disponibile incepand cu toamna anului 2019 si se preconizeaza ca vor fi disponibile doar 200 de modele incepand cu pretul de 7000 de dolari. 

Daca ti-a placut acest articol da-i un share! Ne ajuta foarte mult! 

Salutari! 

 


Scrie un comentariu

Comentariul trebuie aprobat inainte.

Comment are moderated